45

€799,00

Check Availability

Available
Not Available
Selected
Tour type: Daily Tour
Duration: 8 zile / 7 nopti
Maximum number of people: Unlimited
Location: Circuite cu avionul
Rate:
Departure date:
Arrive date:
Adults:

Overview

TARILE BALTICE

ESTONIA – LETONIA – LITUANIA

Villnius – Rundale – Riga – Tallin – Parnu

Plecari: 25.05 (Rusalii), 10.07.2018, 06.08.2018, 17.08.2018

(8 zile/7 nopti)

PRET/persoana: 799 EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse)

Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 785 EURO Tarif camera single: 975 EURO / persoana

Un minunat tur pentru iubitorii de cultura, istorie, capodopere arhitecturale si frumuseti naturale…
Programul deschide fereastra spre noi cunostinte, cuprinzand orasul medieval Tallinn cu stradute pietruite si casele negustorilor in culori pastelate, gratioasele statui ce impodobesc diferitele cladiri in stil Art Nouveau din Riga sau impozantele biserici in stil gotic din Vilnius. Satele etnografice, muzeele si Parcurile Nationale vor lasa amintiri de neuitat. 

Tour’s Location

Loading Maps

Tour’s Program

Ziua 1: VARSOVIA – VILNIUS (tur de oras)
Intalnire la ora 03:40 dimineata la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare cursa LOT cu destinatia Vilnius (escala la Varsovia). Sosire in Vilnius la ora locala 09:25. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur de oras cu ghid local, ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf. Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, Muzeul KGB si Galeria Amber. Cazare hotel Panorama Vilnius 3* superior situat in centrul vechi (sau similar).
Ziua 2: VILNIUS – CASTELUL TRAKAI (optional)
Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala la castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras ca importanta al Lituaniei – Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas, Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja. Seara ne vom intoarce in Vilnius (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 55 euro/persoane). Dupa amiaza timp liber in Vilnius. Cazare.
Ziua 3: VILNIUS – RUNDALE – RIGA (300 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom vizita palatul si gradinile impreuna cu ghid local. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Sosire in Riga. Cazare hotel Islande 4* sau similar. Ziua 4: RIGA (tur de oras) – SIGULDA (optional)
Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local, ce va include: Catedrala Sf. Petru, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si “Elvetia letona” si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate (pret informativ pentru minim 20 de persoane: 45 euro/persoana). Seara ne intoarcem in Riga. Cazare hotel Islande 4* (sau similar). Ziua 5: RIGA – PARNU - TALLINN
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Tallinn. Inainte vom face o oprire in orasul – statiune Parnu – capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urile sale. Timp liber pentru pranz dupa care ne vom continua drumul catre Tallinn. Cazare hotel Ulemiste Tallinn 4* (sau similar).
Ziua 6: TALLINN (tur de oras)
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negustorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea impreuna cu insotitorul de grup pentru a vedea parcul si Palatul Kadriorg. Palatul construit pentru Catherine I in anul 1720 de catre sotul acesteia Petru cel Mare este un excelent exemplu ar arhitecturii baroce. Cazare hotel Ulemiste Tallinn 4* (sau similar).
Ziua 7: TALLINN – HELSINKI (optional)
Mic dejun. Timp liber in Tallinn sau va propunem excursie optionala de o zi in Helsinki. Vom traversa cu ferryboat-ul (2 ore) din Tallinn in Helsinki si vom petrece intreaga zi in capitala Finlandei admirand principalele obiective ale orasului: Piata Senatului, Monumentul Sibelius, Domul, Catedrala, Biserica Ortodoxa Uspenski, Parlamentul. Seara ne vom intorce in Tallin (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 85 euro/persoana). Cazare hotel Ulemiste Tallinn 4* (sau similar).
Ziua 8: TALLINN – BUCURESTI (optional)
Mic dejun. Timp liber in Tallinn pana in jurul orei 15:00. Camerele se vor elibera in jurul orei 11 iar bagajele le vom depozita in camera de bagaj a hotelului. In jurul orei 15:00 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare cursa Tallinn – Bucuresti (escala la Varsovia). Sosire in Bucuresti la ora locala 01:20
_
• transport cu avionul Bucuresti – Vilnius si Tallinn – Bucuresti cu compania LOT Polish Airlines (via Varsovia);
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* superior si 4* : 2 nopti in Vilnius, 2 nopti in Riga, 3 nopti in Tallinn;
• transport cu autocarul pe durata excursiei;
• vizitarea si intrarea la Palatul Rundale;
• vizitarea cu ghizi locali a oraselor Tallinn, Riga si Vilnius;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
• bacsisurile pentru ghizi locali si sofer – se practica (30 EURO/persoana; se achita la sosire prin insotitorul de grup);
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, dar recomandate) se incheie odata cu semnarea Contractului de comerzializare a pachetului de servicii turistice.
Bucuresti 05:40 – Varsovia 06:25 / Varsovia 07:15 – Vilnius 09:25
Tallinn 18:00 – Varsovia 18:35 / Varsovia 22:40 – Bucuresti 01:24
 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 60% din pretul pachetului turistic cu minim 40 zile inaintea plecarii;
 20% din pretul pachetului turistic cu minim 25 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 40 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;
 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 32 zile inaintea plecarii;
 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 31 zile - 24 zile inaintea plecarii;
 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 24 zile inaintea plecarii.

Reviews

There is no review

Write a review

  • Sleep
  • Location
  • Service
  • Cleanliness
  • Room(s)

Similar Tours