Despre noi

Agentia Uniqa Travel este o agentie de turism ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.

 

Ne adresam tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate.

 

Agentia Uniqa Travel are un colectiv dinamic, bine pregatit, mereu disponibil, gata oricand sa raspunda doleantelor clientilor si sa va propuna solutii.

 

Angajatii agentiei Uniqa Travel cunosc, din experiente aprofundate, traseele, infrastructura turistica, destinatiile, intr-un cuvant toate secretele legate de vacanta clientilor.

 

Agenţia de turism Uniqa Travel îşi desfăşoară activităţile specifice prin egida sloganului „ Travel anywhere”_” Calatoresti oriunde”. Deviza exprimă sugestiv intenţiile sale declarate, fiind gata să îndeplinească toate cererile de servicii turistice, pentru orice destinaţie, în ţară sau străinătate, la tarife pentru toate categoriile de turişti.

 

Activitatea companiei se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate: turism intern, incoming, outgoing si ticketing.Va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va indeplini visele calatorind in cele mai diferite destinatii.

 

Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe (prestabilite si la cererea clientilor) ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri, bilete de avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana care opereaza in Romania etc;

 

Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o relatie de lunga durata de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti.

 

In cazul in care aceste randuri au reusit sa va capteze macar curiozitatea de a ne testa posibilitatile, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pe care vom face tot posibilul sa le solutionam cu succes!

 

Echipa Uniqa Travel!